OM DRÖMBRÖLLOP

OM DRÖMBRÖLLOP

BRÖLLOPSFOTOGRAF/GRUNDARE

Jag heter Patricia Holmén och det är jag som driver Drömbröllop Gotland. Jag bor i Visby tillsammans med min familj. Mitt dagliga arbete är som fastighetsvärd på mitt andra företag, Wisby Living fastighetsbolag. 

Men det jag älskar mest av allt är att fotografera bröllop. Bröllop är så mycket mer än bara fotograferingen. Jag vill alltid att mina brudpar ska känna att jag är mer som en vän. Och jag hoppar in och hjälper mina brudpar med allt från att sätta fast coursage, till chaufför, bära stolar, locka hår… ja, helt enkelt där jag kan hjälpa till.

I mötet med ”mina” brudpar och deras gäster så uppstod ideén om att fylla en blogg med massor av inspiration, tips och råd inför sitt bröllop på Gotland. 

Låt er inspireras och var inte rädda för att kontakt mig om ni har några funderingar eller om ni behöver hjälp med er planering!

Om ni är intresserade av att boka mig som bröllopsfotograf hittar ni min hemsida här på Bröllopsfotograf Patricia Holmén

Hjärtliga hälsningar, Patricia Holmén