Irisdals blomsterhandel

Irisdals blomsterhandel är en etablerad blomsterbutik som ligger i Hästbacken, alldeles innanför Österport. Blomsterhandeln har funnits där sedan 1932. Butiken ägs av floristerna Frida Kalmén och Åsa Johansson. 

Lättaste sättet att komma i kontakt med dem är att nå dem via mail, där man kan skicka sin förfrågan och man kan även boka en konsultation där man sitter ner tillsammans med sin florist för att mer ingående gå igenom sina önskemål. 

Det är alltid bra att först tänka igenom om man vill ha någon särskild stil på bröllopet eller särskilt färgtema. 

Irisdals blomsterhandel är en populär butik att beställa sina blommor ifrån, de hjälper dessutom till att dekorerar vigselplats och middagsplatsen om man så önskar. 

Kom ihåg att i väldigt god tid boka era bröllopsblommor så att de inte är fullbokade just er dag. 

irisdals blomsterhandel drömbröllop gotland
brudbukett irisdals blomsterhandel drömbröllop gotland


SE FILMEN!
Spela videoklipp
brudpar

Vi fick ett oerhört varmt mottagande när vi klev in på Irisdals blomsterhandel. Floristen förstod direkt vilka önskemål vi hade och hur vi ville ha det, vilket kändes väldigt tryggt. 

Någon dag innan bröllopet fick jag en bil skickad till mig på brudbuketten och jag kunde önska om jag ville ha det annorlunda. Väldigt bra service som uppskattades mycket. Väldigt fina blombuketter och corsage. Vi är supernöjda och skulle absolut använda dem igen! 

Elin & Mattias Siggelin

Gifte sig 2019-08-17

KONTAKTA IRISDALS REDAN IDAG
Se mer från Irisdals blomsterhandel

ÖPPETTIDER 
Måndag – Fredag 10:00-18:00

Lördag 10:00 – 14:00

Telefon:   0498-21 00 85
Email: info@irisdals.se 

Adress: Hästgatan 21, 621 56 Visby