checklista bröllop

Checklista

CHECKLISTA BRÖLLOP

Stort grattis! Ni har hittat the one och ska gifta er! Och nu ska ni påbörja planeringen inför en av de största dagarna i er liv! 

Vad kan då vara bättre än att först bestämma och boka de sju viktigaste punkterna, för att ni sedan ska kunna djupdyka i detaljerna. 

Missa inte att ni också kan ladda ner checklistan längre ner på sidan! 

Steg 1. De sju viktigaste punkterna inför ert bröllop.

  • Bestäm ert datum. När ni väl har bestämt vilket datum ni ska gifta er kan planeringen börja på riktigt! 
  • Boka vigselplatsen. Kyrka, ruin eller utomhus? Oavsett vad ni väljer måste ni boka i god tid. Populära ställen blir snabbt bokade, så har ni en favoritplats? Boka!
  • Vill ni ha präst eller vigselförrättare under er vigsel? 
  • Lokal och catering för middagen. Samma sak gäller. Har ni ett favoritställe som ni bara vill ha festen på, boka!
  • Fotograf. Har ni en favoritfotograf. Boka! Många gånger bokas populära fotografer ett år i förväg eller till och med mer. 
  • Frisör och MUA. Vill ni ha en frisör och/eller MUA som kommer till er under bröllopsdagen, så finns det ett ganska så begränsat utbud av dessa. 

Kom ihåg att det här bara är steg 1 i er planering. Att spika de viktiga platserna för att kunna genomföra ert bröllop det datum ni vill.

Sedan tillkommer alla detaljerna. När ni till exempel har valt ett färgschema är det lättare att välja blommor och då boka florist som ska binda brudbukett, tärnbuketter och corsage. 

Nu kan ni gratis ladda ner en checklista med de sju viktigaste punkterna, där ni också kan skriva i kontaktuppgifterna. 

Till checklistan! När ni har fyllt i er mailadress får ni tillgång till checklistan som ni kan skriva ut. Om ni har fått något mail, kika i skräpkorgen. Ibland hamnar mail där. 

Happy planing! 🙂